asistenta rutiera 9695

Despre noi
Cine suntem

9695 a luat fiinta din nevoia de ajutor in situatiile rutiere de urgenta atat pe teritoriul Romaniei, cat si in spatiul Uniunii Europene, punand la dispozitia membrilor sai servicii-dispecerat non-stop pentru orice fel de urgenta rutiera. Implicit, daca alegi sa pornim impreuna la drum, vom fi pregatiti sa iti acordam asistenta rutiera de care ai nevoie oricand, oriunde si mai ales asa cum nimeni altcineva nu o poate face.


In vara lui 2013, 9695 lanseaza, in premiera pentru Romania, cardurile de asistenta rutiera fara limita de evenimente

Ne-am axat pe trei avantaje majore care sa vina in sprijinul conducatorilor auto: Cel mai mare numar de servicii de asistenta rutiera la care ne-am putut gandi, Cea mai vasta acoperire geografica pentru Romania si Europa la care s-ar putea aventura un conducator auto, Zero limite la numar de interventii.
Iata ce a declarat Marius Lazia, directorul serviciului de asistenţă rutieră 9695, la emisiunea ZF Live.


In vara lui 2015, 9695 a lansat programul 1 Mai fara griji

Astfel timp de 3 zile orice conducator auto care a activat cardul 1 Mai a beneficiat de asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei fara nici un cost..


In primavara lui 2016 am mai facut un pas si am venit si mai aproape de tine.

Ai auzit de cardurile 9695 și te-au atras pachetele de asistență rutieră oferite, dar mașina ta avea vechime mai mare de 10 ani? Am ascultat de doleantele tale si am ridicat plafonul la 15 ani, tocmai pentru ca tu să beneficiezi de serviciile noastre si să pleci la drum relaxat!

Ce facem?

Pentru ca ne pasa de cat de multumiti sunt clientii nostri, le oferim acestora atat servicii de asistenta rutiera 24/7, cat si numeroase beneficii exclusive.


Valorile Noastre

Ne ghidam dupa urmatoarele valori pentru care te invitam sa nu ne crezi pe cuvant. Verifica-le si convinge-te:

- Promptitudine
Stim ce inseamna sa trebuiasca sa astepti fix atunci cand nevoia e mai mare. De aceea, ne-am imprimat promptitudinea in sange si facem tot ce este omeneste posibil pentru ca apelul de urgenta al masinii tale sa fie tratat cu prioritate si maxima responsabilitate.

- Transparenta
Suntem deschisi in tot ce priveste calitatea serviciilor pe care le oferim, timpul de raspuns, politica de companie si orice informatii legate de cum putem veni in ajutorul oricui doreste sa se alature clubului 9695. Pentru noi, transparenta inseamna corectitudine si respect.

- Grija pentru Membri
Ne plac oamenii multumiti si facem tot ce ne sta in putinta pentru a-i mentine multumiti. Clubul 9695 ofera membrilor sai atentia necesara pentru o viata fara griji legate de siguranta in trafic. Pentru aceasta am creat o serie de servicii pliate pe nevoile lor si le acordam toate beneficiile ce ar face pe oricine sa zambeasca multumit si mandru ca este membru 9695.

- Grija pentru Mediu
Traficul rutier si modul in care acesta afecteaza mediul nu mai reprezinta demult un subiect de neglijat. Cu toate acestea, multi conducatori auto aleg sa ignore impactul pe care il are comportamentul lor la volan asupra celorlalti partcipanti la trafic si asupra mediului in care isi desfasoara activitatea.
Anual se produc, in medie, 35819 accidente rutiere, din care un raport sumbru al Politiei Romane arata ca isi pierd viata aproximativ 812 persoane, iar alte peste 3764 sunt grav ranite. Toate acestea din cauza neglijentei, a nepasarii, a grabei, a oboselii, a consumului de alcool la volan si a teribilismului.
9695 isi propune sa responsabilizeze conducatorii auto romani in privinta influentei pe care o au ei, fiecare in parte, asupra mediului – fie ca e vorba de mediul urban cu trafic intens, drumurile rar circulate sau emisiile de noxe care afecteaza calitatea aerului si a apei.


Unde ne gasesti

Oriunde in trafic unde un membru 9695 are nevoie de asistenta rutiera, fie ca e in tara sau in alta tara din Europa. In restul timpului, ne vedem de treaba la sediul central din Bucuresti si preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera, sau consultanta in domeniu. Mai suntem si pe internet, astfel ca ne poti gasi oricand, oricum, de oriunde: www.9695.ro