Program fidelizare 9695

Programul nostru de fidelizare consta in oferirea posibilitatii de a deveni ambasadorii brandului 9695 tuturor clientilor care poseda carduri anuale de asistenta rutiera 9695 .

Daca posezi un card anual 9695 activ, poti opta pentru programul de fidelizare prin recomandarea serviciilor 9695 prietenilor si cunoscutilor tai, iar daca acestia dau curs recomandarii tale si achizitioneaza un card anual de asistenta rutiera, tu primesti discount-uri pe care le poti folosi la reinnoirea cardului.Avantajele programului de fidelizare:

    1. Pentru 3 clienti recomandati care achizitioneaza unul din cardurile anuale 9695 esti recompensat cu un voucher in valoare de 10%, reducere valabila la urmatoarea reinnoire;
    2. Pentru 6 clienti recomandati care achizitioneaza unul din cardurile anuale 9695 esti recompensat cu un voucher in valoare de 20%, reducere valabila la urmatoarea reinnoire;
    3. Pentru 10 clienti recomandati care achizitioneaza unul din cardurile anuale 9695 esti recompensat cu un voucher in valoare de 30%, reducere valabila la urmatoarea reinnoire;Ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Trebuie sa ai activ un card anual de asistenta rutiera 9695 .Cum procedez pentru a opta pentru programul de fidelizare?

Este foarte simplu, nu trebuie sa completezi formulare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa recomanzi serviciile de asistenta rutiera 9695 cunoscutilor si sa ii convingi sa achizitioneze un card anual de pe site-ul 9695 .

Important - La plasarea comenzii persoana recomandata trebuie sa treaca in campul observatii seria cardului tau pentru a te putea identifica in sistem si pentru a putea bifa recomandarea in contul tau.