Consultanta

In ceea ce priveste informatia si maniera in care este ea transmisa, serviciul de consultanta oferit de clubul 9695 nu face rabat de la calitate, indiferent ca optezi sa primesti informatia online sau prin telefon. Consultanta on line pe care ti-o oferim priveste urmatoarele aspecte:


    - Info Drumuri - contine informatii utile despre traficul din ziua respectiva, structurate dupa cum urmeaza
    - Curs valutar - contine informatii despre Cursul Valutar pentru principalele Valute din Romania
    - Vremea – contine informatii despre starea vremii din orasul pe care il selectezi
Serviciul Call Center

Este la dispozitia ta non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Daca vei vrea sa ne contactezi telefonic, poti face acest lucru apeland numarul 021 9695. La solicitarea ta, operatorii 9695 iti vor furniza prin telefon toate informatiile de care ai nevoie legate de cardul tau sau alte tipuri de carduri, statutul de membru, serviciile si beneficiile oferite de clubul 9695, iti vor acorda consultanta in privinta procurarii, intocmirii sau furnizarii de acte auto si iti vor sta la dispozitie cu oricare si oricate din informatiile pe care le poti solicita si pe site.

De asemenea, call center-ul 9695 este mereu gata pentru a prelua apelul tau de urgenta in cazul unui eveniment rutier si pentru a pune in miscare o echipa care sa te scoata din impas.